Bijna een week en ik zou bijna vergeten te melden wat de bevindingen zijn. Dat is een goed teken, voor mij. Gister zei iemand “je bent wel constant met eten bezig” en dat is ook zo. Toch ben ik veel meer bezig met het uitpluizen van alle, deels totale nieuwe, informatie die ik tegenkom dan met het eten zelf. Ik maak mijn mix en neem daar van zodra ik daar zin in heb. Inmiddels heb ik gemerkt dat ik rond 12 uur trek krijg. Daarvoor drink ik mijn koffie en mijn glas water met baking soda jammie 🙂 alsof ik koppie onder ga in de méditerranée.

Oke, de meetbare resultaten 🙂

  • https://www.facebook.com/carole.krans/cebook

Gewicht: 62,3 kg. ( -1 kg.)

Wat echt heel erg opvallend is: mijn hoest is weg! Na de enorme hoestbuien vorige week lijkt mijn longinhoud flink vergroot. Het meest valt me dat dus op tijdens het zingen, ik heb een veel groter bereik!