Ervaringen van cliënten

De reden voor mij om mij te laten coachen is dat ik als coach wel weet hoe ik anderen kan coachen, maar niet mij zelf. Het onderwerp van het coachen had te maken met loslaten van het verleden, wat bij mij soms nog wel eens een blokkade was. Carole heeft mij daar prima handvaten voor aangereikt en in een heel prettig en rustig gesprek ben ik een heel eind verder gekomen. Carole wist mij fijntjes op de juiste punten te wijzen, door goed te luisteren en gaf prima feedback.
Arie S.

Carole heeft de unieke kwaliteit om precies dát stukje te pakken waar je nou net mee zat… Op een eigen en unieke manier helpt ze je de dingen op een andere manier te benaderen. En dat maakt haar bijzonder..
Bedankt voor mij te laten zien hoe ook het kan !
Claire

Carole Krans is een professional die je helpt het beste uit jezelf te halen op een snelle, makkelijke en heerlijk ontspannen manier. Met een enorm gevoel voor humor weet ze precies de juiste snaren te raken om blijvende transformatie te bewerkstelligen.
Coaching door Carole is een geschenk aan jezelf. Ik beveel haar werk van harte aan.
Diny

Ik ben 12 uur gecoacht. De houding van de coach was meelevend, geinteresseerd, analytisch en komend tot de kern van de problematiek.  Ik voelde me op mijn gemak en kon mijn verhaal kwijt met het gevoel begrepen te worden zonder dat er een oordeel geveld werd door de coach over mij.
De leerpunten voor de coach kan ik niet bedenken ik heb zoals ik hierboven schreef ervaren dat zij mij goed gecoacht heeft. Ik ging steeds met een prettig gevoel de deur uit daar ik een stuk kwijt kon en ook regelmatig een leerpunt mee naar huis nam waar ik iets mee kon doen tot aan de volgende sessie.
S.S.-L.
Almere

Carole Krans is een unieke coach zij pakt uit een geheel net het stukje waar aan gewerkt moet worden. En hoe ze het doet met zachte hand maar ferm als het moet. Het heeft mij een blijvend resultaat opgeleverd dus aan anderen die twijfelen probeer het gewoon stap over de drempel heen en onderga het. En stap anders en geheeld weer naar buiten.
Marianne

Coaching en Healing in Almere
Carole weet op haar eigen positieve en professionele manier de vinger op de juiste ‘plaats’ te leggen, zodat je zelf het antwoord geeft op de vragen die je hebt over je zelf en hoe je daar mee om moet gaan. Niet alleen mentaal maar ook fysiek.
Ben blij Carole te hebben leren kennen en beveel ik haar werk aan.
Peter en Inge

Coachen kan op zoveel verschillende manieren, ik denk dat Carole de voor mij enig juiste manier al snel had gevonden! Op een vrolijke, positieve manier leert ze je een andere manier van “tegen dingen aankijken” aan die mijn leven een stuk makkelijker heeft gemaakt. Ik ben veel positiever over mijn kansen op leuke dingen in de toekomst! Als ik weer eens ergens tegenaan loop zal ik zeker om haar hulp vragen! Ik rij er graag voor naar Almere!
Stephanie

Geweldig, kan het niet anders zeggen en heel snel blijvend resultaat, prachtig.
T. – Almere