Ook vandaag ben ik weer druk bezig geweest om van alles online te zetten voor mijn website.

Vanmorgen om 6.30 begon ik zowel met een lekkere beker koffie als met een rood vraagteken in de kamer. Een soort roze olifant. Het maken van de website zorgt er voor dat ik allemaal nieuwe dingen aan het leren ben en met heel veel plezier. Althans … als het lukt.

Natuurlijk zal ik door moeten bijten als zelfverklaard doelen-behaler maar de afgelopen weken was dat doorbijten dagelijkse kost.

Aangezien de beste websites meestal met WordPress zjn gemaakt moest ik er aan geloven. In de tijd dat ik mijn praktijk Krans-coaching nog had was dat geen probleem. Althans: niet het mijne. Delegeren en uitbesteden als het ging om de (voor mij) minder leuke dingen. De boekhouding hield mijn inkomsten en uitgaven voor me bij en nam me alles uit handen wat te maken had met belastingzaken en wat er verder nog komt kijken bij zo’n eigen bedrijf. De website werd gebouwd door iemand die daar kaas van had gegeten en het enige dat ik hoefde te doen was te zorgen dat ik teksten schreef die dan vervolgens keurig voor me op mijn website werden gezet. Ik betaalde en kreeg een site die ik zelf verder vullen kon met blogs of andere informatie. Het geheel zag er vrolijk en kleurig uit en de boekhouding kreeg de factuur.

Inmiddels is het me gelukt die oude blogs op de nieuwe website te krijgen. Ze zien er lang niet zo mooi uit als toen op de oude website, maar ze zijn er in elk geval nog en mogen weer meedoen.

Nieuwe blogs toevoegen is nu een fluitje van een cent en daar word ik écht blij van.

Waar ik het aller-aller blijst van word is dat ik nu ook weet hoe ik in een blog iets kan laten zien dat geen blog, bericht of pagina is. Nu klinkt dat wel goed, maar pas als ik dit blog op mijn site heb opgeslagen weet ik zeker of dat echt wel zo is. 🙂